M J's Daisy


Äntligen fått min kära parfym igen <3 Luktar ju helt underbart. Blev kär i den innan alla tidningar började skriva om den för ett och ett halvt år sedan. Och kärleken håller i sig fortfarande
Så nu ska jag bara gå runt och dofta ljuvligt :p Min pojkvän lär nog bli glad också. Han är nästan lika förtjust i den som jag är (A) <3<3<3

Längtar till sommaren


SkoShopping

Funderar på att köpa dessa imorgon :D Blir perfekt att fira 100-dagars i de här. Tillsammans med en kort klänning Och massa partysugna vänner.
HAHA förutsatt att jag inte bryter några ben när jag ska lära mig och bräda torsdag till söndag med pojkvän + hans familj.

Trött att allt alltid är för stort!

Är så otroligt trött på alla människor som säger att man hellre skulle vilja vara tjock än smal. Asså vem försöker de lura?! Innerst inne vill de ha en idealkropp men långa slanka kurvor.

Jag har nästan en sådan kropp, men visst finns det saker som jag vill ändra på också. T ex bredare axlar, mer vältränade armar(jobbar på det), mer solkysst.

Men jag har iallafall en modelliknande kropp, som så många andra vill ha. Men det är inte lättare att hitta kläder i min storlek som passar mina mått. Det är ju bara designerkläder som funkar, men de säljs ju inte i vanliga klädaffärer.

Var ute efter ett nytt skärp, hittade ett på veromoda, jätte gulligt med nitar och en rosett. Köpte minsta storlekn, fast hade bråttom så hann inte prova. Men tänkte att minsta storleken passar väll.

Men inte passade det!!! Jag är så fuckin' trött att allt ska vara anpassat eftrer tjocka personer. Eftersom tjockisarna inte kan gå ner i vikt utan bara klagar på att de blir mobbade så måste samhället anpassa sig.

Det är som om man blir straffad för att var smal och hälsosam, och belönad om man är tjock. Visst det kanske är lite embarrassing att köpa en tröja i XXL men hellre det än att inte hitta någon alls, för att alla är FÖR STORA!!

Så jag tycker det är fel av samhället att straffa folk som har idealkroppar, och som inte är tjocka. Man ska inte behöva skämmas för att man är lång och smal.

Jag är lång också, ellerl lång och lång, 170 iallafall. Och eftersom jag inte är tjock, utan smal så behöver jag XS i för min midja, S för mina bröst (fast funkar med XS, men blir då mkt tajt) och egentligen M för min längd. Eftersom denna storlek inte finns så får det bli et mellanting, S.. Om jag nu väl hittar något.

Orättvist till tusen ! Tänker absolut inte gå upp i vikt för att passa inte en storlek som redan finns. Samhället ska anpassa sig efter smala och långa individer också, inte bara de tjocka. DET är diskriminering.


alla<3<3<3dagsplanering

 




Snart alla hjärtans dag. Mina planer för dagen är i full gång, och håller på att finslipas in i minsta detalj. Har talat om för pojkvännen inte planera något, det skulle sabba alla mina planer (A)
På morgonen ska han få en kärleksdikt, har inte bestämt mig om det ska vara på en lapp, eller i ett sms. Vad tycker ni?
Här är dikten iallafall:

Kär kärare kärast
är jag till han som är närast
och i detta fallet kärast



My lips


Aj aj aj,  !!!
Min läpp gör ont som stryk. Har fått en blåsa på överläppen, och den är så stor att det ser ut som om jag har varit i slagsmål och fått en fläskläpp. Något som min pojkvän tycker är mycket roligt. Har det inte blivit bättre tills imorgon, så finns det inte en chans att jag går till skolan.

RSS 2.0