knasiga drömmar

Tjaaaa, läget lr :D
Har haft så konstiga drömmar på sistånde, jättejobbgit att drömma dem, men askul efteråt.

I nat t ex drömde jag att jag skulle hämta ut nya p-piller. Och å hade de värsta förhöret på apoteket innan man fick ut dem. Och jag var hos en manlig apotekare lite sliskig sådär, och han frågade vad jag tyckte om jordgubbar, vad min pojkvän hade för strumpor på sig, om jag trivdes med att vi har växlande årstider i Sverige. Asså det var helt sjukt, och jag svarade på alla frågor precis som om det var det mest självklara i hela världen.

Sen tidigare har jag även drömt om att jag blev jagad av en huggorm, sen flyttade den här huggormen in hos oss, och jag fick flytta ut :S Mogen dröm, min ormfobi som spökar. >,<

Sen har jag även drömt att en kompis åkte till Karibien, och jag blev jättesur för vi skulle umgåtts då, men nej då, så jag skällde ut honom på telefonen och sen fick jag en svindyr telefonräkning. HAHAH den drömmen var rätt go har jag hört.

Sen drömde jag att en killkompis hade blivit tjock :O och när jag skulle krama honom blev han bara fetare och fetare så jag begravdes av fett. HAAHHAA

Det är kul med drömmar, vilken fantasi jag måste ha eller :P

Midsommar

Tjaaa, midsommar börjar lida mot sitt slut, passar på att lägga upp en bild och skriva några rader när jag ändå sitter och sköter musiken lite :D

Har vart kul, tur med vädret, och tur att dukarna torkade trots att vaserna ramlade så många gånger. Dukarna har blivit fläckade med det finns ju tvättmaskin >,< Dansat har vi gjort, sjungit har vi gjort, högtalarna har vi sprängt, och de har även åkt ner  i golvet. Popcorn har poppats brännboll har spelats, lekar har lekts, mat har ätits.

Champagnen är uppdrucken, martinin likaså och även cidern och vaniljvodkan, (Y)

Denna midsommar slog lätt förra och förrförra, fast än att förra var väldigt trevlig.


åhhh samvetet, vrf har man det :S

jag har sååå dåligt samvete, tror att jag sårade någon idag och jag känner mig så fucking freaking elak. Det var inte meningen att jag skulle göra det på det sättet, men grodor flyger ju ur munnen på mig, inget tvivel om den saken.

jag måste verkligen börja tänka mig för vad jag säger.


pssst. jag tror jag håller på att bli lycklig trots mitt dåliga samvete ! :D

killar är som ..

Sitter här och fifulerar lite, och jag har just insett att just nu när jag spanar in killar och flörtar så är det inte för att jag ser dem som framtida pojkvänner, utan det är mer som om de är eventuella leksaker som jag kan ha kul med. Eller eventuella plånböcker som betalar mina drinkar... eller eventuella pennor som skriver upp mig på VIP listor.

Inte särskillt nice av mig, men alltså nee, jag är inte sugen på en pojkvän just nu, jag vet inte, jag vill inte ha en relation för då är man inte fri att göra som man vill. Man måste alltid vara på sin vakt, t ex "är ok att dansa så här nära" "kramar jag personen för länge nu" "en kindpuss är inte ok" "sänder jag ut fel signaler" Osv osv osv.

PALLA ?! Finns stunder då jag längtar ihjäl mig efter en pojkvän, men just nu, NEJ TACK ... (kan vara champagnen som talar) tihihihi... :D

Nu ska jag bara ha kul :P ... Så får vi se vad som dyker upp ^^,


lite som Carrie Bradshaw



Tjaaa, igår såg jag på Satc 2 innan jag skulle somna :p
Det var kul det var den, ibland har man behov av att se en tjejfilm ^^,

Jag tog upp det bara för att just nu känner jag mig lite som Carrie, sitter vid datorn, smuttar på ett glas champagne och skriver. ;) Men där tar nog likheterna slut, visst jag älskar att shoppa okså :)
Sen är vi nog inte lika alls ;) Många säger att de är en typisk Samantha, eller Charlotte. Men jag har ingen aning om vem jag är mest lik. Har inte heller funderat på det heller. Jag hoppas inte att jag är en Samantha, för när jag är 30 vill jag ha en man, 2 barn och ett eget hus.

Jag är så oerhört stressad över något just nu, men kan inte komma på vad det är för något. Jag är ledig imorgon till att göra precis vad jag vill, jag har fått lön. Jag har hela livet framför mig.

Jag kanske ska ta en tripp till skövde lr gbg imorgon... Nej jag ska sola, det ska ju bli fint väder ute, sen ska jag nog träna. har varit duktig nu, så ska la fortsätta med det :P Målet är ju att bli i absolutaste topptrim inför min oplanerade jättespontana roadtripp :P Beräknas åka runt den 6e lr 7e juli :D

men puss på er . ha det gött för ikv kör jag absolut ingenstans ^^,

sommar och sol

idag har jag varit ute i solen från att jag vaknat tills nu typ.. läst ut sista boken i the vampire diaries serien :P sånt jättebra sluuut <3 men ska sluta läsa sådana böcker för man blir ju alldeles kär av dem :D

nu längtar jag till stugan, vattnet och alla bra känslor man får där. som en frizon.

min chef ringde, dags för mitt andra praktik pass på onsdag. :P hahaha jag ska absolut inte göra om de tabbar jag gjorde förra gången >,< hahaaha gud nej :P

åhhh musik + sol = happiness :D:D:D måste gå och hitta på ngt känner jag, men det är fortfarande för varmt för min lilla planerade löprunda... :) kanske en promenad först skulle sitta fin ! är så fest sugen, nu igen ! :D

bara bort

usch, varför säger jag bara. just nu har jag precis allt jag någonsin velat ha, och så upptäcker jag att jga inte vill ha det längre. vad gör man då eller ? EE så uttråkad på allt nu känner jag, måste hitta ngt nytt att fördriva tiden med. Längtar till min lilla (o)planerade roadtripp genom Sverige som börjar med siktet Öland, sen typ sthlms trakten och sen vidare för ett besök i Norge, men why not stanna på fler ställen, typ örebro, karlsborg, osv osv.

förstörde mitt älskade halsband idag :( ska laga det imorgon, det måste gå att laga, det står för allting jag är just nu, jag vet att man inte ska fästa sig vid materiella saker, el ngt överhuvudtaget egentligen. Men DET måste bara gå att laga.

men men, jag måste bara bort härifrån, den här veckan så måste jag hitta på ngt att sysselsätta mig med och styra bort tankarna.

filmkväll

heeeej, :)
jag soov till kl 14.00 idag, fast kom ju hem vid 03.00-03.30 tyyp. så jag tycker att det är förståeligt. ^^
Det var jättekul igår att jobba, fast jag gjorde rätt många fel så det var tur att jag hade Ronja bredvid mig, och jag var jötte nervös, det var la därför det blev så mkt fel.

Svårast  var la att dela ut /ta pengar i slutet efter ett spel. så mycket att hålla koll på säger jag bara.

Men tack till alla som hade förstående med mig, för min seghet och mina tabbar.

Idag har jag inte gjort så mkt, vaknade, skrev lite med folket på msn, gick upp och åt, och nu sitter jag och kollar film. Måste gå och duscha snart också. Eftersom ikväll ska jag in till fkp och se på film, och jag kan verkligen inte se ut som jag gör nu. Fast orkar nog inte göra iordning håret särskillt mycket så blir nog bara att sätta upp det i en vanlig tofs.

Borde nog göra det snart så att det hinner torkar innan jag åker. Vi ska se på Bountu hunter hoppas jag, den verkar as bra :P Vet dock inte vad jag ska ha på mig heller, just nu har jag mina leggins med nitar, ett rött linne och en vit stickad stor tröja över. Kanske duger, det är ju inte som om man skulle ut och fest och såå lix ;D

På tal om festa, är så grymt party sugen så att det inte är sant nu alltså, shit alltså, bara måste ut känner jag ^^, På midsommar ska jag nog ha min vita klänning med blommor på, eller den gammelrosa med blommor.., tål att tänkas på.

keep on dreaming

Jag har haft samma dröm nu i snart en vecka, grejen med denna är att den kommer upp så fort jag blundar, eller så fort jag sitter och inte har någt att göra. Det är som om det förföljer mig både dag och natt och jag får ingen ro. Jag måste få bort den, även om det inte är en mardröm som vill jag inte ha den hos mig för att den betyder för mycket och jag vill inte att den ska göra det.

Så som alltid när jag har något som fastnat på hjärnan så ska jag måla av den, jag ska måla av en scen ur det som alltid är väldigt tydlig. Så hoppas jag att den försvinner fort. Än så länge har jag bara målat tre av karaktärerna, och nu ska jag börja på den fjärde personen, vilket är väldigt svårt, för jag har alltid svårt att måla av personer som betyder mest för mig.

Då vet ni, blir ni fult av målade av mig, som inte alls ser ut som er, ja då tycker jag om er väldigt mkt.

Och jag kan inte gå vidare om jag inte målar honom, då blir allt fel. Det är fler personer med i bilden, många fler, men jag måste gå i en viss ordning. Det är hemskt. Men jag tänkte att jag lägger upp bilden här på bloggen då den är klar. Jag hoppas ingen tar illa upp, och som sagt, ju fulare och mer olika er själva ni är på bilden desto mer känslor har jag för er.

Det tär verkligen på psyket att måla bilden, men det tär mer på det om jag fortsätter drömma.

Snart ska jag gå och göra iordning mig, inför kvällen, först skjutsa systeryster sen hem och äta och sen jobba jobba. Är la hemma runt tre i natt skulle jag tro :P Eller strax innan :)

Puss på er <3

första arbetspasset ikv

åååhhh är faktiskt lite nervös, men det kommer nog att gå bra. Hoppas det inte är så mkt folk så at jag inte får det så stressigt :P

får se vad som händer annars idag, man kanske kan hoppas på en liten mysig filmkväll :D (A) (A) (A)

chilles dag lr

tjaaaa :)

har jag gjort ngt annat än att chilla idag eller ? SVAR nej, det har jag inte gjort och deet har varit underbart, har suttit fastklistrad vid datorn hela dagen. Fixat alla program jag behöver fixat snygg bakrundbild osv osv. Dargit över både det ena och det andra, så ikväll kanske man ska kolla på vampire diarys serien igen :D

Just nu är jag så taggad på att gå ut igen, bara fixa iordning sig och dra ut och leva livet lite :P Men ska ju snart ut igen så det är lugnt :P Kan spara mitt taggande fram tills dess:)

Har inte vågat kolla på mina tår än :S de är helt misshandlade tror jag. Knät har cp'at loss hela dagen, låst sig om vartannat. Kan inte figurera vad som har hänt, men min hand är helt normal, jag har inte kännt av några mer hoppningar av ja vad fan det var som hoppade.

Sen kan ju tyskland gå och skämmas, förlora mot serbien :S Fy för dem !!

ska äta grillat ikv, mums. Har även precis skjutsat min syster i fkp där hon ska äta tacobuffe (Y) nice. måste jga okså göra ngn gång snart.

men men nu var maten klar.

puss

and my heart is set on you

tjaaaa,

var kvällen kanoners eller vad !?!?!
Började med att jag gjorde iordning håret här hemma och sminket. Sen kom min mamma hem så vi åkte och handlade kvällsmat. Slängde i mig två smörgåsar i smörgåsgrillen, sen tog jag min väska med min blommiga klänning och smycken i och drog iväg i 150 till fkp för jag var sen -.- as usual :P

Sen hämtar jag jenny, som också var seeeg eftersom hennes strykjärn hade börjat brinna. Hon fick lite smått panik när hon såg vad jag hade på mig, men jag lugnade henne och sa att jag ska vara mer uppklädd än shorts och linne.

Kom till Lollo, jag bytte om, vi satt och chillade lite på henne altan. Sen bar det av till Frida men innan så åkte jag och tog ut pengar :) Kom till Frida där var okså Malin Hillman "Mongo".

Sen kom vi till Husaren där var det livat som bara den, så kul när det är en massa människor man känner och massa människor man inte känner och alla är så himla sociala och trevliga :D

Raggningsrepliken som alla trodde funkade den kvällen var " Nej men HEEEEEJ! Det var såå längesen, vad heter du nu igen?! " hahahaha goes :P Många kramar fick man iallfall :P

Dissarna jag körde med var:
1. Du är för kort för mig
2. Du är jättesnygg men jag orkar inte just nu
3. huvudskakning, och/eller armbåge i magen

Sen spelades grease låtarna och jag bara måste se på dem snart, filmerna alltså :P

TACK för en helt kanoners kväll :P Imorgon ska jag inspektera mina skador noggrannare, är mest rädd för mitt låsta knä, men förflyttnigen av benen i handen är inte goa heller, iof är inte mina tår så jätteglada de heller.

Pusss ! :P

way to early

Var det jag sov gick upp alldeles för tidigt idag eller ?! Hade världens mardröm, och sen när jag vaknade kollade jga på klockan och såg att jag hade försovit mig, så jag flög upp ur sängen. Och sen är jag kommit upp till köket så kommer jag på att min klocka där nere går fel, och att jag gick upp kl 07.30 :S GG ! 

Idag ska jag till tandläkaren, kmr komma in till fkp nästan 2 timmar innan jag har tid, känns så otroligt värt kan jag tala om. Så vad ska jag göra i fkp så länge kan man undra.

Ikväll är det i alla fall party som gäller :) min bil är laddad och redo att skjutsa oss tjejer till en grymt bra kväll på Husaren där jag vet att massa gött partyfolk väntar. Och då ska jag äntligen få använda min söta klänning, mina nya gladiator skor och smycken i guld. L-O-V-E-L-Y

sänk kraven -.-

HELVETE HELLER att jag tänker göra !

Mina krav är alldeles utmärkta när det gäller killar, kompisar och mat. Varför ska jag sänka kraven bara för att jag inte hittat den perfekta nu. :S 

Har fått det rådet från många nu (ett råd jag själv ALDRIG kommer att ge). men hallå eller så jävla schyst mot personen man gör det mot ?! blir bara sååå irriterad när jag tänker på det. 

Hur låter det egentligen, vad har man för tro på sig själv då "Neee men jag kommer aldrig att kunna få ngn bättre så jag får väll nöja mig med det"

FRAMTIDENS raggningsreplik "Hej, du är inte min drömkille, men jag kommer aldrig hitta något bättre, och knappast du heller, ska vi gifta oss och skaffa barn som antagligen kommer att bli fula med tanke på dina gener"

Är det framtiden så vet jag inte riktigt om jag vill vara med i den. Jag är en av dem som tror på den äkta kärleken, och att alla har sin drömpartner där ute. 

Min är en blåögd fotbollsspelande läkarstudent, men tjockt lockigt blond hår. Och jag vet att en dag kommer han, och helvete heller att jag kmr nöja mig med ngt mindre. Jag tänker inte vara tillsammans med ngn för att jag vill ha ngn vid min sida, snacka om att uttnyttja en person till max.

Hur kan man sänka kraven för att hitta sin äkta kärlek?! Hur kan det vara äkta kärlek då!  

Jag tycker att alla har sänkt kraven överlag på allt, inte bara på sin drömprins. Utan även kompisar, mat, kläder, bilar, ALLT !! 

Men ge ALDRIG det rådet till ngn !! Att man ska nöja sig med något mindre ! Man ska satsa stort och framförallt SATSA PÅ DET DU VILL HA!

puss !?!

hhahahaa, det var vad jag sa till Erik, min kusin alldeles nyss :P 

Är skit trött, pga att min väckarklocka inte funkade så jag fick stressa sönder till jobbkursen :S:S:S 

Men nu blire roadtripp igen  ! ;) 

ses <3<3<3

vilken kväll!

shit vilken kväll säger jag bara ! :D
Igår var la helt fabolous <3    Kom la rätt sent till johanna, kunde inte slita mig från england-usa :D Och när jag kmr till johanna så kollar de ju fotboll där ! :D:D:D:D:D:D Piss mål som Green släppte in i slutet av första :@ 

Under kvällen inlöstes lite biljetter av hårmassage :D Hade asgoa samtal med andersson, kolla fotboll, chilla i trappan, dans på bordet, jag malin och jimmy på toaletten >,< hahahaha, debatt med olle angående moderaterna, åka i jimmys bil till dagnys ! ^^, sen promme därifrån...

Och ngn gång tappa jag bort min mobil ! :S Har la lilla abstinensen nu!! Jag har aldrig fattat hur beroende jag är av min mob, men asså, DEN är mitt liv just nu ! :S





åhhhh :D

Tjaaaa, igår var en asgoooo kväll ! ;) 

Det var jag och Erik och Jenny. Först middag på aroy, där rök la hälften av alla pengar jag hade med mig :O Men ska det va fint så kostar det :P Det var asgött, tandoorikyckling (stavningen?!?!) och massa goda såser och grönsaker (Y) 

Sen lite seriöst barhäng med fotboll på tv'n<3 Drömdejten vore la att ta med mig på en fotbollsmatch :D  

Efter ett antal ciderflaskor fick erik för sig att vi skulle shotta ! och jag var la inte lika på med tanke  på hur det slutade sist ! Men visst fan shottade jag ! Har jag ngn gång sagt nej till gratis lix ! >,< "NEJ" är väll inte riktigt min stil känner jag ! 

Och klart som fan att det alltid är jag som måste visa leg ! Sucken, jag fick dra upp mitt lilla leg förmånga ggr, medan jenny och erik vandrade fritt :P

Simon var aspackad  och jättesöt ju ! HAHAHA HAn gjorde nästan en charlotta ! :P Ikväll gör jag en Charlotta, och det kan ni skriva upp ! :P 

Sen så tog jag och Erik en promenad i regnet, då hade mina shotts börjat slå till :P Så vi hoppade i vattenpölar och spelade minigolf, Erik "hittade" en trädgren och jag var bollen ! :P Hole-in-one varje gång ! Kände mig lite som igelkottarna i Alice i underlandet >,< den tecknade versionen alltså :P


Puss på alla som gjorde kvällen kanon

middag + barhäng

Tjaaaaao ! :D 

Nu strax, (efter jag hittat ngn tröja/ngt linne) så ska jag till fkp och äta god mat med jennypenny och sen hänga i baren med Erikooooooo ! :D 

Sååå dax att dyka ner i garderoben så att säga. Precis gått igenom bilderna från baltv med min mamma ! OCH NI SÄGER att jag sågar allt och alla ! NI SKA BARA höra min mamma :P OCH NÄR VI båda går igång ! Totlatsågning :P
Puss hej :D:D

go kväll har jag hört

nu ska jag la dra mig neråt mot min säng ! ;) kanske ta med en kopp te och bara ligga och mysa i sängen med mina vampire diaries böcker ! för att bli lite upp peppad igen. 

Imorgon ska jag till skövde och hämta min älskade lilla blivande dator ! :D jag längtar la. sen såå. jaaa, vad ska man göra sen, hört att det är ålle på kvällen, men ofta att jag drar dit eller ? nee, hittar la på ngt annat :D

hoppas att allt kmr gå bra här i livet och vill bara snabbspola till umeå ! hoppas på canada okså men kan inte göra annat än att hålla tummarna ! annars tar vi frankrike :P 

har kommit på värsta idéen okså ska bara fifulera lite med therese :D och kolla om hon kan fixa't :P

ska nog börja måla lite igen, var ju ett tag sen man gjorde det, kmr vara helt ringrostig och slänga ett och annat block i väggen precis som alltid .. sen en roadtripp till nya Nelly nästa vecka (Y) känner att det behövs :D har tre platser kvar i bilen ! 



tre studenter som inte var jag

Tjooooooooo

Efter världens deppdag igår >,< sååå blev idag sååå mkt bättre :) 

Jenny missa gbgtåget så hon kom till fkp kl 14.15 tyyyp. så vad skulle jag göra. jo jag tog en promme från tågstationen med C. Sedan hängde han la med mig på akutshopping ! Eftersom jag såg att jag hade gjort sönder mina strumpbyxor :S Så in på veromoda, köpte leggins, och väska. Sen studentkort köpte vi okså ! 

Sen när han hade lämnat av mig, eller ja honom. (beror på hur man ser det) Så sprang jag upp till jenny, stod la där och chillade lite, bytta strumpbyxorna mot ett par hela leggins ! Hjälper jenny lite med alla studentsaker. Sen när vi sk agå och jag sätter på mig skorna så upptäckte jag att det var SÖNDER !! 

Jag springer ner till lindex köper ett par skor som får funka som nödlösning ! var jättebekväma :D

Sen till Vara, jag och jenny var super stressade, helt i onödan för vi var typ först till julia ! :D sen kmr de tre kusinerna Julia, Charlotte och Robin! Alla helt kanonkul ! :D
Robin charma sönder mig under bordet totalt, Charlotte var nog den messt underhållande personen på denna jord, och jag ska bli precis lika kanon som hon var, på lördag när johanna fyller 19 :) HAHAHA Och det är inte lite kanon vill jag lova :D Och julia var precis lika go och mysig som jag minns henne från nyår och andra fester:D

puss på dagen

helt åt helvete

Om studentdagen och balen tillhörde de bästa dagarna i mitt liv, så är idag lätt en av de sämsta dagarna.

Börjar med att jag måste upp tidigt som fan för att jag skulle till ungdomsmottagningen, försov mig, så fick stressa = ingen frukost !   Kom till ungdomsmottagningen, yey ! -.-

Muntligt prov i rättskunskap för att få betyget G i det ! Så jävla ovärt ! 

Sen har jag sagt upp mig från mitt jobb -.- så nu rullar inte pengarna in längre. aka ingen lägenhet för mig om jag inte skaffar ett nytt fort som fan ! 

Kom hem ! 

Nu har jag stängt in mig på mitt rum, men en chipspåse, en flaska vin och cider. Ska tröstäta och titta på shutter iland. Och jag funderar på att aldrig mer komma ut ! För just nu, ät jag längst ner på deppstegen! 

Lär la bli tjock i sommar också !

bara jobb, jobb och jobb -.-

Tjaaaao, jag kom till gbg utan lunch och utan pengar på kortet idag (Y) Goes ... NOPE som tur var så fick jag låna pengar av sandra den gullungen, så gick in på sportlife och köpte en chickenwrap >,< Gick totalt skit på jobbet idag, nollade de flesta timmarna -.- överväger seriöst på att sluta där eftersom jag har fått ett annat jobb >,< sandra ska ju okså sluta så .. .. jaa, får se... 

nu laddar jag upp fler balbilder >,<

Puss på er

...Alldeles alldeles underbar !

Jag har aldrig haft så roligt och så trevligt och så fint som jag hade det igår. Det var helt magiskt !
Ville aldrig att det skulle ta slut, alla var så fina, och så trevliga och sockersöta. Och miljön var helt fantastisk, jag blev bara så kär i alltihopa, människorna, klänningarna, kostymerna.

Och jag har aldrig virvlat runt så mkt på dansgolvet som jag gjorde där <3 Helt lovely ! 

Dagen började med att jag åkte till frisören, satt där i 2½ timma, sen hem sminka mig, sen fotografen, ta lite kort i en halvtimma ;D Sen fotade mamma mig, jag visade upp mig för mina kusiner, och Matilda utbrister "du ser juh ut som askungen" >,< 

Sen åkte jag jenny och sara iväg, vi fick chilla lite på golfbanan tills vår bil kom och hämtade oss :) Sen bar det iväg i världens bilkö, hamnade bakom tord och emmy, så jag satt och smsa med tord all the time typ >,<

Kom in till bjertorp, gick ett varv, fick världens godaste välkomstbubbel ! ;D
Sen mingel på baksidan och fotografering, MASSA KORT ! :D blev det under hela kvällen ;)
Sen mat, världens godaste vin drack vi ;) lr det godaste jag någonsin druckit.
sen mingel, korttagning, och DANS  <3<3<3
PUSS på kvällen, ville aldrig att det skulle ta slut, men det gjorde den. Jag kmr sakna alla såå ! 

Vad vore än bal på slottet..

Imorgon är det bal, ! På schemat står:

kl.10.00 frisören
följt av sminkning
kl.14.00 fotografering
kl.15.00 bilfärd mot bjertorp
kl.17.00 insläpp
Efter det blir det till att njuta med alla underbara 91or som avslutar sina tre år på Ållebergsgymnasiet. 

Fy vad vemodigt det kändes, vad jag kommer sakna alla. Och nu ska jag sluta tänka på detta för jag ska inte börja gråta. Inte nu, inte sen!! Vi byter låt på spotify för att bli lite mer pepp :D

Men ska sova, eller försöka sova iallafall. Jag vet vad jag kommer drömma om, eller iallafall vad jag kommer tänka på innan jag somnar !
+ Att nu håller alla tummarna för att min bränna har lagt sig till imorgon ! (Y) ¨
Puss på er !

Studenten 4/6-10


ÅHH nu har man då tagit studenten, hur känns de' måntro? :S

Vet inte, men det jag vet är att jag hade så otroligt härligt igår >,< Jag vet inte vad jag ska säga, var sen till min c-frukost med klassen, Men mackorna var så himla godaoch jordgubbarna okså ! Sen gick åkte vi ner till frippe hämtade vår kortegevagn, sen upp till skolan och hänga på alla mina vänner massa saker runt halsen ! <3 fick en massa jag med :P
Sen studentavslutning,, brände la sönder mina axlar så grymt mkt, som andra studenter :)
Sen äta lite hamburgare, och så började kortegen :D Så kul, så vvarmt men SÅ UNDERBART KUL!
Aländer till torget, blir överfallen av mina små kusiner xD Får jättemycket av fina saker..
Min mobil försvinner tillsammans med johannas väska :S
Sen upp på flaket med SP07a <3 Festa sönder lite, skrika bort rösten :D
Johanna fick tillbaka väskan och jag min mobil, av kajsas pappa :D
Sen hem, i en prosche  (tror det stavas så) Jevlar vad fort den accelererade lr ! Vill ha ! (A)
Kommer hem, blir champagne, och massa bål. går runt och är aslullig >,<
Åker la in till C.Mohlin och förfesta lite med klassen xD Sen ner till plantis där man går in gratis (A) HAHA goes, och sen blir man bjuden där inne, en riktigt gratis kväll med andra ord :P
Men blir knuffad av vakten in i en bordskant och tappar luften totalt, :S  så ramlar la ihop.
Sen hem och sova ända tills kl 13.30 dagen efter, och nu är jag här och reloadar mina batterier inför balen imorgon :D
Puss PÅ det !

stress till sucess ;)

Tjaaaaa ;D
Idag har jag inte haft en lugn stund ! Först vakna upp med lätt baksmälla efter gårkvällens toga äventyr<3 Sen fotografi med studenterna ;) Fkp's tidnign tog kort på mig med :D Sen stress stress hem och byta bil, byta klänning, lasta bilen full med saker. Sen till skolan med avskedsmiddag och avtackning av lärarna. Sen roadtrip, byta om, studentshopping, fixa kortegevagnen (grymt snygg,, fan vad vi är bra)  sen stress stress hem, lasta ur bilen, byta om, slänga i sig mat (hann jag inte), iväg med Mallan för att ta en dusch SOL! HEMMA ! CHILLA kolla robin hood  ! :D

Imorgon studenten ! JAG VILL MEN JAG VILL INTE ! :S
Imorgon ska jag iallafall ha en absolut fabulous dag ! :D

Sommar och sol beställt till max! :D

Åhh vilket underbart väder :P ska la dra och sola lite hade jag tänkt :) Ska bara hitta ngt att knyta runt håret, för färgen får absolut inte blekas under några omständigheter ! :S
Var i skolan idag, klippte upp mitt lilla lås, där inne hade jag bara en massa skräp, + ett paraply och några franskaböcker.  Slängde precis allt i närmsta papperskorg förutom paraplyt och franskan.
HUr många busvisslingar har ni fått idag då? Själv har man fått två (A) HAHAHA. Lite kul tycker jag, kul att bli uppskattad, även när man inte fixat till sig till max. använda dock min så söta nya klänning idag, över ett par jeansshorts och mina gladiatorsandaler med liten kilklack ;) + mina röda solisar :D
Träffade Jenny på sta'n och sen drog jag hem. Du väntas solen ! :D
Sen tagga tagga togaparty med klassen ! Jag är kransmakare ;) Ska göra lika grymma kransar som hattmakaren i alice i underlandet gör hattar :D
Pussen ! :D

massa mygg

tjenna säger jag bara vad mygg det finns. För många som vill äta upp mig okså, så länge de håller sig till er andra så fine for me, men inte när det är jag som är middag.
så jag drog tidigt från grillningen, skam på mig.. men men. Hellre det än fullspäckad med myggisbett på studenten :D
sitter nu och chillar lite med musiken till vän. Ska la gå och lägga mig snart tror jag, första gången jag lägger mig i rimligare tid än hela förra veckan xD Shit jag tar la inget seriöst längre, var uppe till kl halv 3 och dagen efter hade jag jobbintervju.. (Y) Kanoners är la allt man kan säga.
Den som väcker mig innan kl 12.03 imorgon lär ju bli uppklådd säger jag bara, måste ta igen all förlorad sömn.
Min halsduk luktar grillrök :S Hahaha bara för jag satte mig mitt i röken, det var ett försök till att bli av med myggen för jag har hört att de avskyr rök, fast de måste nog älska mig mer. Så bara så ni vet, mitt blod är väldigt eftertraktat därför jag sover med mitt vitlöks halsband och mitt kors :D
såg just ett reptoage om en liten indonesisk pojke  på två år som rökte 40 cigaretter om dagen. Och fick han inte det så dunkade han huvudet i väggen tills han fick en  cigg. :S stackarn !
jag är glad att jag inte har just det beroendet, även om mina andra beroenden inte är så lyckade >,<

balfrisyren

Idag var jag och färgade håret hos frisören. Hade dock lite smått JÄTTE panik eftersom jag inte kom ihåg vart jag hade gjort av löshåret.
Men jag hittade det tillslut och hann med bussen xD Goes
Vi testade även hur min balfrisyr ska se ut ! OCH JAG ÄR BARA SÅ KÄR I MIG SJÄLV just nu ! Att man kan se så bra ut >,< Nej men allvarligt, det var riktigt fint, och ja längtar verkligen jättemycket efter balen nu.
Sen var jag i gbg, var ute efter ett  par nya gladiatorsandaler, men blev en übersöt klänning istället från pepper.
Nu har jag klivit upp ur badet, och ska la snart iväg till berget och grilla med folket.
Puss på det

RSS 2.0