vit, hälsosam månad - why not !

okej, då kör vi en vit hälsosam månad ! börjar imorgon ! :P
och det menas med

ingen alkohol
ingen choklad
inget övrigt godis
inga chips
inga popcorn
ingen pizza
ingen donken, max lr burger king


minst en:
joggingtur 5 km
lr
en vårkumla powerwalk
lr
ett yogapass

... varje dag


Dååå kööör vi :D


Ett undantag och det är att på lör får jag dricka cola om jag känner för det !



låååååång dag :P

tja !

Känns som om jag har hunnit vara vaken i en vecka xD men det har jag ju såklart inte xP har kört till gbg och tillbaka. ätit på max i borås, gått vårkumla. NU ska jag snart ta mig ett bad, lr om jag går och bastar. lutar nog åt badet, inget kul att basta själv lix ;)

Imorgon står städning, tvättning och yoga på schemat !  xP sen vet jag inget mer, hoppas la att ngt ku ldyker upp på kvällen, fast har nog ingen bil så skit samma,, hemma kväll imorgon då -.-

ha de !

full fart

tjao, idag var det full fart som gällde. somnade sent, försov mig en timma så fick skippa yogan men jag jorde iordning mig och åkte in till fkp och till bla jenny. sen fick jag ett sms om att min mob var klar och redo att hämtas i skövde. Så åkte hem och hämtade alla papper och saker som jag var tvungen att ha med. Var hemma mellan 13.30 och 14.00. då slängde jag i mig lite pasta. Sen satte jag mig på bussen/tåget, hämtade ut min mob och åkte hem med tåg/buss. kom innanför dörren fick reda på att jag behövde hjälpa till med karins lags fotbollsträning. slängde på mig min tjockis tröjja och ett par skor och begav mig iväg direkt.

Kom hem och fick reda på att ajg ska till gbg imorgon. eventuellt.

Hopp hopp i säng (Y)

Min outfit idag





blå skjorta, here we go

Tjao 2012 (it ain't the end) med jay sean spelas för fullt på min dator ! :D älskar mina högtalare <3 kärlek till dem.

Snart flyr jag K-arp men dissar matfestivalen, ska till pa's och köpa cola och sen mysa med nice folk framför en tvapparat :P

Har min älskade blåa flanell skjorta på mkig idag.. I'm in lööööööööööööööööööööve :D

känner mig lite som aksungen, katterna välte ner fågelburen idag så det var fågelfrö och sand över hela golvet, men nu har jag städat upp och I'm on the go ! :P

C'ya



käääääääs kamera btw

förlorat min gnista

förra veckan kände jag mig helt lost, min annars fullt glödande gnista var som bortblåst, sen på lördagen som kom den igen, jag har inte mått så bra som jag gjordedå på grymt länge.

Men ikv så är den borta igen, varit borta i två dagar nu, och jag har ingen aning om hur jag ska kunna vända på allt igen. Det är tillochmed deprimerande att skriva om det.

Imorgon börjar alla gymnasiet igen, och snart har alla börjat högskolan. OCh vad gör jag, jo jag sitter här hemma ska traggla mina högskoleprov, min franska och träna skiten ur mig. Verkligen begå socialt självmord. :(

Mitt egna schema imorgon är, ett kapitel i franska boken, ett högskoleprov och en promenad. sen blir det som en belöning att gå på bio med johanna på kvällen och se på knight and day.

Gått upp 3-4 kg också, och eftersom jag är så finlämmad så får jag snart en dubbelhaka, så ska göra som daniel sa och fullkomligt träna skiten ur mig, och börja äta nyttigare.

Behöver verkligen prata med min favorit men det blir inte förrän nästa vecka. 

Nu ska jag försöka vända skiten som sagt och ta tillbaka min jäkla gnista.  

filmkvällen hos daniel

tjaaa, nu har jag äntligen vaknat efter en natt full med spontaniteter :P Eller nej nu ljög jag lite, jag har hunnit med mitt morgonpass med yoga så varit vaken i lite mer än en timma kanske.

Kl halv 7 igår åkte jag till affären och handlade cola och chips till filmkvällen hos daniel. Jag tog med men externa också så vi hade lite kul saker att kolla på (Y)..

Kom dit, sprang upp med sakerna (han bor högst upp), sprang ner för viktor smsade att han snart var vid bilioteket. De andra kom.. vi skulle välja film, jag tyckte how to train a dragon, det tyckte viktor och elna också.. Men vi han typ bara kolla i 5 min sen ville louise byta till dorm daze så då gjorde vi det, -.-  sen skyllde alla på mig att vi satt och såg på en dålig film.. aa för det varj u så mkt mitt fel >,< hahhaha

sen följde jag viktor till tåget, gick tillbaka då hade de börjat kolla på en ängels tålamod. >,< så dåå satt vi där, efter 2 avsnitt gick alla förutom jag och elna. så vi satt och kolla film typ till kl 2.. sen så gick jag och elna hem till hene så lägade hon plättar.

jag var la hemma vid halv 4 ngn gång skulle jag tro :) Goes

ginger harmony

nu har jag varit ute och sprungit, duschat med dubbel dusch (min belöning), skurit upp en nektarin och kokat tevatten..

Idag dricker jag ginger harmony ! (Y) underbart gott (Y) det är en av yogi tesmakerna :P
Och dagens lilla budskap var "live for each other" underbart gulligt. *
Och självklart dricks téet i mammas underbara vakuum te glas (Y)




Nu sitter jag i soffan och ska föra över lite filmer till min externa, till filmkvällen vi ska ha hemma hos daniel ikv :P Det blir jag, daniel, elna, christoffer, viktor, jenny, sara och kanske lollo . Absolutly fabulous :P

kanoners ha de ! :P


me for president :)

åhhh är med och tävlar om en ursöt sak på shoppaholly's blogg :) http://nicolesjostrom.blogg.se

Ni måste ju bara rösta på mig där :)
http://nicolesjostrom.blogg.se/2010/august/finalisterna-i-ks-freedom.html?_tmp=f1f68cffb6bef5aaa693aee717f42d9fc7e2d6a5

lady gaga (Y)



har kommit in i en allvarlig lady gaga period nu. lyssnar ständigt på hennes låtar och alla covers.
Kan bero på att jag nyligen såg lady gaga av snittet i glee <3 helt fabulous :D

Några covers som jag fastnat  för speciellet är :
Lady Gaga – LoveGame - Chew Fu Ghettohouse Fix
Lady Gaga – Poker Face - LLG vs GLG Radio Mix
Lady Gaga – Telephone - Alphabeat Remix Edit

men min absoluta favorit är verkligen den här:
Lady Gaga – Poker Face - Live at The Cherrytree House Piano & Voice Version
absolut kärlek till den ^^,


kattslagsmål

jag och mamma sitter längst ner i husets ena tvrum, och hör pappa ropa lite panikartat, vi springer upp och hör världens kattslagsmål. Då har våra två birmahanar hamnat i köket båda två..

Det var helt kaos de går ju verkligen in för att ha ihjäl varandra också. Fågelburen var nerdragen och vår undulat flög fritt i köket tillsammas med  de två glana katterna.

Men vi lyckades sära på dem, vilket resulterade i några nya rivsår.. Fågelsanden och fågelmaten var över hela köksgolvet-

Men men, det löste ju sig, vår fågel lever och våra katter har öron och ögonen kvar. Lilla bobo var jätterädd och ligger och trycker i källeren under soffan ..


klantig

tjaaa,

ibland vet jag bara vad jag tänker med.
Jag fastnade ju med mitt finger i en bildörr i typ maj någon gång. Och jag tappade ju nageln helt på det fingret ngn gång i mitten av sommaren.

Så jag har gått runt med vita sjukhusplåster nu, har blivit lite min grej ;)
Nej men nu har jag iallafall slutat sova med det, bara för att lufta fingret lite, assa man är så sjukt känslig på huden där man egentligen skulle haft en nagel.

Aja, jag brukar iallafall duscha varje morgon, och jag vet inte vad som flög i mig den här morgonen men jag satte iallafall på plåstret innan jag gick in i duschen. klantigt, så det var bara till att byta när jag kom ut ur duschen igen. Riktigt slöseri med tanke på att jag inte har så många plåster kvar.
 
Så ser man min dubbel dusch ibakrunden, struntar fullkomligt i att det är vanligare att killar använder det. Tycker att det luktar oerhört fräscht. Brukar vanligtvis duscha i det efter att jag har tränat, lite som en slags belöning. Sen innan jag går ut på fest använder jag oftast ngt som luktar lite mer blommigt.

Här är en bild på mitt finger utan plåster också, lite smått mer orfräscht. Men men, de garanterade mig att nageln skulle vara normal igen innan jul :D längtar


jag tkr om, nej jag älskar.,

., fotbollsspelande killar <3

finns det ngt mer sexigare, nee skulle inte tro det. ! fy vad hett det är. blir helt kär bara jag tänker på det. Ngt annat jag blir helt kär av är låten fireflies by owl city :D åhh så idag går jag runt och är allmänt yberkär och det är urgytt :D

btw hade det URGYTT igårkväll på husarne :P så himla lyckat :D :D :D

INQ mini - mitt nya "tillfälliga" liv

tja
mitt liv har kommit nu ! aka min lånemobil .  Min älskade mobil är inne på lagningen, ngt fel med täckningen, och avläsningen av simkortet.

Så idag var jag i skövde och hämtade min lånemobil, det blev en INQ mini. Kan inte säga att jag är stormförstjust, är inte alls förtjust i den, tur att den endast är tillfällig. Men ändå, den ska ju vara mitt liv ett tag i allafall så jag ska försöka ge den en chans. 
 
 

yogi tea (Y)

fullkomligt älskar yogi tea <3

det är gudomligt gott och inte blaskigt och beskt som andra té kan vara. Ni vet den där känslan av att téet har stått ngt för länge i affären.

Det är egentligen kryddor och örter så inget "riktigt" té.. men gott och väldigt hälsosamt är det :) olika smaker till olika saker.

min absoluta favorit är choco


Ni vet ju alla vad choklad är bra till (A) tihi :P

Sen så till varje té påse så får man ett lite visdoms ord.
Jätte gulligt och kan göra hela ens dag faktiskt


Även folk som inte gillar té i vanliga fall borde testa detta.
OCH dem som redan dricker té kmr falla för detta :D Det gjorde jag iallafall..

En av mina favorit stunder är när jag kryper ihop i min säng bland alla täcken och kuddar men datorn i knät myser framför en film och dricker yogi té i min vakuuuuuuum tékopp :D

så grymt opepp -> så grymt pepp ! :D

tja tjenna

kl är typ 00.46 och ajg är så otroligt mkt mer pepp än vad jag var när jag vaknade i morses.

efter en natt bestående av grymt mkt magont så vaknade jag vid 12, och var så otaggad till livet att det inte var sant, satt och lyssnade på min deppigaste låtlista på spotify (cry baby it's OK) inte så lång än men de låtarna räcker gått och väll att deppa ihop till.

Sen tog jag tag i livet och gav mig ut på en sjujävla löptur i regnet ;) gick ur dåligt, men skyller på att jag har legat sjuk en vecka. nej men det var uschligt jobbigt men jag hade gett mig den på att jag inte skulle ge upp och det gjorde jag inte heller. trots mina diskutioner i huvudet. l't ungeför såhär

- nu stannar jag, jag pallar inte mer
- för fan svensson, nu får jag skärpa mig
- jo men allvarligt jag stannar , jag dör snart
- nej men stannar jag nu så kmr det var jobbigt som fan att börja igen
- jag stannar vid busken där borta, jo där stannar jag
- ok stanna vid busken då
 (vid busken) *
- haha nu lura jag mig allt, jag stannar inte alls vid busken FORTSÄTT

så lät det i mitt huvud hela tiden, typ... fanns andra diskutioner också, men de går jag inte djupare in på xD inte idag iallafall

Efter löpturen i ösregnet så var jag helt slut, det var underbart och komma in i duschen och duscha :D fast jag duschade säkert bara i 10 min, pallar verkligen inte att duscha länge :P Är effektiv av mig :P

Jag var så sjukt mkt mer pepp på livet efter det. :D Vilken tur, imorgon blir det sommarland med familjen, mina sysslingar är här på besök.

Sen på kvällen innan jag la mig i sängen körde jag ett nytt yoga pass som jag hämtade hem. Shiet vad jobbigt det var, känner verkligen hur hela jag sträckts ut och är 10 cm längre.
Nej men nu ska jag bli fit igen, :P iallafall smidig, har tappat all min smidighet känner jag :D

fick se bilden som emmy tog när vi var på eldorado och åt. och ja, jag börjar mer och mer trivas med att jag har otroligt ljus hy.
Dock ser jag ut som en jätte bredvid söta lilla jenny :P

 

kent helt ok

tjao igår var jag i borås och hälsade på Sara :D hon har precis fått jobb som yoga instruktör :D helt galet kul för henne.

hon och hennes pojkvän bodde i en tvåa :P drack världens godaste te och lyssnade på när Kimm (saras pokvän) spelade gitarr, piano och ukulele :P han gjorde faktiskt kents låtar riktigt bra.


tihi (A)



idag ... har jag fiffulerat ut vad som ska hända för mig i höst xD
MEN! änsålänge är det hemligt som faen xP

Jag har kollat runt lite och detta verkar passa mig utmärkt.
Såå, jag ska ta steget ut i livet och chilla runt lite,
men änsålänge är inget fastspikat utan mest bara förjobb
därför så chillar jag med att berätta om mina planer.
OCH.., åh vad jag längtar till måndag !


åh jag vill ha den av dessa klänningar

är med i shoppahollys tävling... brukar inte göra detta men ngn gång måste ju turen va med en och jag hittade en urläcker lila klänning som jag såå gärna vill ha :D


Jag tävlar om att vinna en snygg <a href="http://www.devy.se/6-klanningar" title="snygga klänningar" target="_blank">klänning</a> ifrån <a href="http://www.devy.se/" title="devy.se kläder skor &amp; klänningar" target="_blank">devy.se</a> , tävlingen annordnas av <a href="http://nicolesjostrom.blogg.se/" target="_blank">shoppahollys modeblogg </a>

sjuk

är fortfarande sjuk så det skriker om det. har haft feber sen i måndags, det har pendlat från 37.4 till 29.5 grader. Är rätt utmattad. Allt jag gör  är att sova och kolla film. Imorgon är det vårdcentralen som gäller. kl 11.50. De sa att jag troligtvis hade halsfluss (Y) yey jippie.

så blir det utgång i gbg för mig imorgon med alla underbaringer. knappast troligt -.-

vill bara slippa den är jävla febern, så lamt.

imorgon ska jag iallafall äta en pizza har jag bestämt, det förtjänar man när man är sjuk. ska bara orka ta mig dit, men ska ju ta bussen till fkp så aa vi får se.

måste hitta min plånbok också ..

pizza men tjejgänget <3

tjaoooowww.. :P

kommit hem från en urkul kväll på eldorado men johanna, emmy, jenny och sara :P
Är så ackligt propp mätt.
Sen har jag ju som sagt grym träningsvärk, så stönade högt varje gång jag skulle sätta mig i bilen,, och tredje gången sa emmy " asså hu högt stönar ni i sängen" klockrent .P HAHAHH

nej men efter att vi ätit på eldorado så satt vi på eldorados parkering och tjötade på asfalten, d kom daniel Johannson förbi, blev många skratt. sen drog sara och jenny... efter ettt tag drog även vi och daniel j fick fortsätta sin prommenix

fast eftersom vi är nyfikna av oss var vi tvungna att stanna till vid rese för polisen hade stoppat en bil och det var grejs ,) där träffar vi danne bengtsson och han var hur gå som helst då han immiterade en full pilot i ett plan utan vingar :D hahahahahahahhaha "redbull ger dig vingar" HAHAHHAHAHA

smsade med oskar och filip ang fre :P så håller tummarna.. nu är jag hemma och mår äckligt dåligt eftersom jag är proppmätt (åt nästan en hel sidney)  och har hemskaste träningsvärken. och ont efter lördagsfestens alla skador  :S



träningsvärk så det skriker om det

åh jag avlider snart. mina ben värker som faen ! och  mina axlar också.. och ändå har jag inte gjort ngt annat än vanligt... (lr jooo ) ;)

Nej men ska börja träna igen nästa vecka. hoppas inte jag får en dunderförkyldning igen. känner att jag har början till en iallafall

pizza ikv med brudarna och gbg fest hos filip (oskars brorsa) på fre :P Gaaaah! vad ska jag ha på mig då lr :S

tål att tänkas på ;)

puss på livet :D


HITTADE EN ÖDLA IGÅR OCKSÅ ! i hallen utanför mitt rum :S URÄCKLIGT ! :S jäkla katter till att släpa in sånt

tjaow

nu är jag finally hemma igen :P

har varit hos lollo och ätit tacos idag med några brudar ,)
blev väldigt gott, kanske för att ajg gjorde köttfärsåsen iof :P och övervakade grönsaksskärandet med hökögon :P

Sen drog jag till johnny, han åker och gör lumpen imorgon -.- så han har ju som sagt snaggat sig :'( johnny med sitt vackra hår :S  nej men när man hade vant sig så insåg jag att han är faktiskt en av dem killarna som klarar av att ha snaggat även om han är såååå mkt snyggar i sitt sandfärgade hår med blonda slingor i !!! xD

vi såg på ice age först ! as nice ! sen så bytte han till saw 5 -.- fyyy för han ... inser ni vilka bilder som har satt sina spår i mitt söta lilla huvud ..

upptäckte även idag att jag hade asont i axeln, satt och fundera på vrf om det var bhbandet som satt fel lr ngt. men så kom jag ihåg att jag slog ju i kylskåpsdörren så in i helvete :S därför (Y) foten har fått sig några törnar ochkså .P

blåmärken (Y) (Y) (Y) (Y)

daniels fest

daniels fest var hur awesome som helst !! underbart folk, underbart drag.. jag gick balansgång på staketet utanför. Mattias var rätt orolig för min balans var inte den bästa så han gick bredvid mig hela tiden xD

nej men festen var seriöst urkul, hade allt en bra fest ska ha, lite drama, lite presenter, lite chips lite kortspel, lite kärlek, lite deep-talk.

jag fick en dröm att gå i uppfyllelse då jag tömde ettt glas över oskar :P han förlät mig sen för jag sov hos honom :) asnice då slapp mamma se hur dragen jag var igår .

asså orkar verkligen inte skriva mer nu, kan knappt träffa tangenterna känner jag.

Fanny och jag hade det jävligt trevligt när vi skulle ta en spontantripp till skövde xD HAHAHAHAHAHA

men nu ska jag bada och fräscha upp mig lite eftersom jag ska bort ikv igen ;)

RSS 2.0